Kodikasta ja kohtuuhintaista vuokra-asumista

Turun Seudun Nuorisoasunnot - Ratapihankatu

Vuokraamme Turussa NAL Asuntojen asuntoja alle 30 -vuotiaille nuorille aikuisille. Asunnoissa voi asua siihen saakka, kunnes vuokralainen täyttää 35 vuotta.

Koska opiskelijoille on useimmilla paikkakunnilla tarjolla edullisia opiskelija-asuntoja, opiskelijat eivät ole asukasvalinnassamme etusijalla.

Asunnot suunnitellaan siten, että ne vastaavat kooltaan, sijainniltaan ja varustelultaan nuorten tarpeita. Valtaosa nuorisoasunnoista on yksiöitä tai kaksioita ja ne sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien lähellä.

Asukkaita kannustetaan aktiivisuuteen sekä vaikuttamaan omaan asuinympäristöönsä ja asumisviihtyvyyteen. Työtapoina ovat asukas- ja asukastoimikunnan kokoukset, asukaspalautteiden keruu ja hyvinvointia tukeva avoin asukastoiminta.

” Hain ensimmäiseksi asunnokseni. Eroaa siinä mielessä, että täällä on ilmainen sauna ja pesutupa, mikä on hyvä asia”

Koti Turun keskustassa

Ratapihankatu 28, 20100 Turku

1h+alkovi (36m2)
2h+k (58 m2)
2h+avokeittiö (58,5-61m2)

  • Elisa kaapeli-tv ja -kiinteistöliittymä.
  • sauna, pesutupa, kerhotila, kuntosali
  • vuokra 484,14€ – 773,48€. Lisäksi vesimaksu (20€/kk) ja sähkö kulutuksen mukaan.
  • ei vuokravakuutta
  • asuntojen pohjapiirustukset

Lisätietoja

Turun Seudun Nuorisoasunnot ry hoitaa kohteen apuisännöintiä, asukasvalintaa sekä tarjoaa asumispalveluita. Asuntoihin liittyvät tiedustelut: puh. 0400 491 761

Turun Seudun Nuorisoasunnot - Koti Turun keskustassa

Asunnon hakeminen

Turun Seudun Nuorisoasunnot - Neuvontapalvelut

Asuntojamme ei ole yleensä vapaana, vaan niitä vapautuu sitä mukaa kun asukkaita muuttaa pois. Koska asuntomme ovat valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja,  noudatamme asukasvalinnoissa ARAn asettamia ohjeita eli asuntoja pyritään tarjoamaan niitä eniten tarvitseville. Etusijalla hakijoissa ovat asunnottomat, ensimmäiseen omaan kotiin muuttavat, työssäkäyvät tai työelämään hakeutuvat nuoret.

Hakemus kannattaa tehdä huolella ja perustella asunnontarve. Hakijalle lähetetään vahvistus ja hakutunnus sähköpostitse.

Asuntoja tarjoavat yhteistyökumppanit

Turun Seudun Nuorisoasunnot ry toimii sopimuksellisessa yhteistyössä KOy Jyrkkälänpolun ja TYS:in kanssa ja voi tukea asunnon saamista näiden omistamista kohteista. Hakuprosessia voi tehostaa ottamalla yhteyttä Turun Seudun Nuorisoasunnot ry:n asumisneuvontaan.

TYS Kiertotähti

TYS vuokraa pääasiassa opiskelija-asuntoja. Poikkeuksena Kiertotähti, joka on nuorisoasuntokohde.

Hakemus jätetään osoitteessa www.tys.fi/. Tärkeää on rastittaa ”nuorisoasunnot” ja hakea asuntoa kohteista ”Kiertotähti”.

KOy Jyrkkälänpolku

KOy Jyrkkälänpolku on vuokrataloyhtiö Turun Pahaniemen kaupunginosassa, jonka omistukseen kuuluu yli 600 vuokra-asuntoa 17 kerrostalossa. Jätä hakemus.

Turun Seudun Nuorisoasunnot - Asunnot
Nal_Turunseudun_valko_nelio

Turun Seudun Nuorisoasunnot ry
Ratapihankatu 28 as 7, 20100 Turku
0400 491761
info@turunnuorisoasunnot.fi