Saavutettavuusseloste

Turun Seudun Nuorisoasunnot ry on julkisella rahoituksella toimiva yleishyödyllinen järjestö. Järjestömme on lain mukaan noudatettava Euroopan Unionin asettamaa saavutettavuusdirektiiviä. Turun Seudun Nuorisoasunnot ry:n verkkosivu on www.turunnuorisoasunnot.fi . Tätä sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta ja edellytys on, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalveluiden saavutettavuuden parantaminen

Kehitämme palveluitamme direktiivin mukaisiksi aktiivisesti muun muassa päivittämällä www-sivumme säännöllisesti, yhdistyksen sisäisellä arvioinnilla ja tekemällä yhteistyötä muiden järjestöjen sekä kanssa sekä pyytämällä palautetta ja tukea verkkopalvelumme käyttäjiltä ja sidosryhmiltä.

Palautetta turunnuorisoasunnot.fi verkkopalveluiden saavutettavuudesta

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Voit jättää palautetta myös

sähköpostilla osoitteeseen info@turunnuorisoasunnot.fi
puhelimitse: toiminnanjohtaja Anne Lehtonen 0400 491761
Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 15.2.2020

Nal_Turunseudun_valko_nelio

Turun Seudun Nuorisoasunnot ry
Ratapihankatu 28 as 7, 20100 Turku
0400 491761
info@turunnuorisoasunnot.fi